WindSim inngår strategisk samarbeid med Shanghai Electric Wind Power Group

Beijing, Kina, 22. oktober 2019 WindSim og Shanghai Electric Wind Power Group har inngått en strategisk partnerskapsavtale under China Wind Power Conference og Exibition I Bejing I Oktober.

Selskapene skal sammen utvikle og markedsføre teknologiske løsninger for vindkraft industrien. Dec-2019-in-article.jpg

Den nye alliansen representerer en viktig milepæl for begge selskapene og kan potensielt utløse vesentlig videreutvikling av ny teknologi rettet mot vindkraft industrien – sier Arne Gravdal, CTO og grunnlegger av WindSim.

Dec-2019-in-article2.jpg

Shanghai Electric Wind Power group er blant de ledene industriaktørene i vikraft industrien. Gjennom egne innovasjoner og introduksjon av proprietære teknologier har selskapet en helhetlig tilnærming til løsninger for industrien. Selskapet har egne forsknings- og utviklingsressurser innenfor design, produksjon, digitale løsninger og vedlikehold av vinkraftparker – og sikter mot å bli en ledene service tilbyder til vindkraft industrien.

WindSim utvikler og leverer avanserte programvare løsninger og rådgivingstjenester som bistår den globale vindkraftindustrien i å gjøre vindkraftparkene mer lønnsomme. Flaggskip produktet til Windsim er en internasjonal annerkjent softvare løsning basert på CFD (Computational Fluid Dynamics).

Den kombinerer avansert numerisk prosessering med omfattende 3D visualisering i et brukervennlig grensesnitt. WindSim er et norsk selskap med en rekke private investorer og selskaper på eiersiden.

For mer informasjon kontakt: Technical, Arne R. Gravdahl, arne.gravdahl@windsim.com +47 92036424 Financial, Dag Honningsvåg, dag.honningsvag@gmail.com +47 90744810 General, Donna Rennemo, donna.rennemo@windsim.com +1 (805) 216-0785