Nyskapingspris til ØPD Solutions

Nyskapingspris til ØPD Solutions
29. April 2011
 
Prisen ble utdelt i forbindelse med NHO Telemarks årsmøte i april, og i sin begrunnelse for prisen sier juryen blant annet: – Bedriften er innovativ og nyskapende og ser mulgheter innenfor mange områder.
 
NHO skriver videre i sin omtale av vinneren:

– Selskapene i ØPD Group er ”Spesialleverandører” innen infrastruktur med fokus på innovative løsninger og spesialkompetanse innenfor termoplaster. ØPD Solutions AS er et allsidig entreprenør- og produksjonsselskap i Grenland, i solid vekst nasjonalt og med økende oppdragsmengde internasjonalt.

Bedriften er ekspert på undervannsentrepriser og plastmekaniske produksjons- og verkstedtjenester. En viktig del av verkstedproduksjon er rotasjonsstøpte plastprodukter. Bedriften henvender seg i første omgang mot markedene: Kommunalteknikk, Kraft og Energi, Industri og Service/vedlikehold. I samarbeid med kunden har bedriften kommet med nye løsninger innenfor innen en rekke områder. Som et eksempel på kunde/leverandør samarbeid har bedriften produsert og installert en innovativ offshorekonstruksjon for et offshore vindmøllefelt i USA utenfor New York for Fred Olsen Ltd.

Vinneren går videre til den nasjonale kåringen av NHOs nyskapingspris som vil bli delt ut på “Småtinget” i Trondheim i slutten av august 2011.

Vi gratulerer ØPD Solutions med anerkjennelsen.