R8 Flying Start gikk til Future Synthesis

For tredje år på rad ble R8 Flying Start utdelt under Gründeruka. Denne gang gikk prisen til Future Synthesis og Maritsa Kissamitaki!

Dec-2019-FS-in-article.jpg

Det er ingen hemmelighet at teknologien er i rivende rask utvikling, og at den i blant kan være vanskelig å henge med på – spesielt for unge og gamle. Produktet til Future Synthesis er «et mekatronisk hode», som lar deg bruke og teste ulike teknologier, sensorer, motorer, mekatronikk, automasjon, 3D-printing og mikrofoner til opptak av lyd og høyttalere for tale, for å nevne noe. Hodet leveres fra helt enkle byggesett til mer komplekse, og i praksis kan du bygge det om til hva som helst (f.eks. en edderkopp), og på egen hånd sette den sammen til å styre huset ditt.

Dec-2019-FS-in-article2.jpg

I første omgang vil kundene være universiteter og høyskoler. Maritsa og Future Synthesis jobber allerede tett med universiteter i Norge utlandet, og kjøpere står klare. Nå står de overfor en 6 måneders testfase hvor brukerobservasjoner og brukerintervjuer blir en sentral aktivitet.

I tiden som kommer håper vi også at premien fra R8 Flying Start vil komme til nytte, vi gleder oss virkelig til å bidra til at Future Synthesis får en kanonbra start! I premiepotten ligger 30 timers konsulenttjenester fra henholdsvis R8 Edge og R8 Consulting, 1 års leie av kontorplass fra R8 Property, og 3 timers rådgivning fra R8s grunnlegger, Emil Eriksrød.

Les mer om Future Synthesis på:

www.future-synthesis.com

For nærmere info kontakt:

maritsa@future-synthesis.com