Skip to content

Her finn du arkiverte nyheter, se også nye nyheter

Østerrike satser stort på sirkulær økonomi

Den 6. og 7. desember besøkte partnere fra Circular Based Waste Management-prosjektet Linz, Østerrike, organisert av Green Business Norway og Business Upper Austria.

Mulighetsstudie for nytt senter for gjenbruk og avfallsmottak i Mažeikiai

Mulighetsstudie for etablering av et nytt stort avfallsinnsamlingssted og ReUse-senter i Mažeikiai, Litauen, er nå gjennomført.

Cambi skal levere termisk hydrolyseteknologi i Bulgaria

Cambi bygger for tiden sitt første termiske hydrolyseprosjekt i Bulgaria, for Sofiyska Vodas Kubratovo avløpsvannbehandlingsanlegg i Sofia.

Skottland satser stort på sirkulær økonomi og sosialt entreprenørskap

Partnere fra Circular Based Waste Management-prosjektet har studert sosialt entreprenørskap og sosiale initiativer der sirkulær økonomi og gjenbruk inngår som en del av løsningen på sosiale problemer og fattigdom.

Sustainable Energy konferansen i Sumy

Sustainable Energy -konferansen åpnet offisielt 26. september i Sumy, Ukraina. Arrangementet var på initiativ fra Department of Finance, Economy and Investments i Sumy City Council, og EU-prosjektet "Covenant of Mayors - East".

European Local Communities Conference – sirkulærøkonomi I fokus

Prosjektpartnere fra prosjektet Circular Based Waste Management - CBWM presenterte sine målsettinger og aktiviteter for lokale sirkulærøkonomitiltak på «Circular Economy Initiatives in European Local Communities» konferansen organisert av Mažeikiai kommune den 3. juni

Litauen viser interesse for norske sirkulærøkonomi aktører

Circular Based Waste Management-prosjektpartnere fra Litauen, reiste til Norge for å besøke selskaper som pionerer beste praksis løsninger innen avfallshåndtering, resirkulering og gjenbruk og matavfall.

CBWM partnere besøker Norge for å lære om organiske resirkuleringsanlegg og incentiver i avfallsbransjen.

Prosjekt-partnere fra «Circular Based Waste Management - CBWM» fra Mažeikiai kommune, Telšiai Regionale Avfall-håndterings-senter i Litauen og bystyre i byen Paide i Estonia har returnert til Norge på deres andre studietur. Turen gikk til Oslo og Bergen regionene, og formålet denne gangen var å lære om resirkulering av organisk avfall i Norge, og incentivordninger innen avfallsbransjen.

Samarbeidspartnere fra Litauen og Estonia besøker norske bedrifter som jobber med sirkulær økonomi

Green Business Norway har arrangert en studietur til Norge for samarbeidspartnere i prosjektet kalt «Circular Based Waste Management - CBWM», med besøk hos organisasjoner som er eksperter på sirkulær økonomi.

The Circular Based Waste Management project – Prosjektet for avfallshåndtering basert på en sirkulær tilnærming

1.ste september 2020 markerte starten på prosjektet for avfallshåndtering basert på en sirkulær tilnærming. Prosjektet bygger på et felles initiativ, med formål om å fremme konkrete tiltak for sirkulær avfallshåndtering i tre europeiske regioner.
Tilbake til toppen